Câteva cuvinte despre …

Situat în nordul Italiei, în regiunea Lombardia, Lacul Como este considerat unul dintre cele mai frumoase lacuri din lume. Așezat la umbra Alpilor și presărat cu orășele cochete și vile seducătoare din secolul al XIX-lea, Como este un loc de o frumusețe aparte ce a atras și a inspirat de-a lungul timpului numeroși artiști, poeți, vedete. „O comoară pe care pământul o păstrează pentru sine“, așa a fost imortalizat Lacul Como de către poetul William Wordsworth în timpul plimbărilor sale în zonă în anul 1790.

O comoară pe care pământul o păstrează pentru sine“ (William Wordsworth) 

De-a lungul Lacul Como sunt înșirate orașe mici și pitorești, fiecare având farmecul său aparte. Se prea poate ca Varenna să fie unul dintre cele mai frumoase orășele, iar datorită locației sale în așa-numitul „Triunghiul de Aur“ este o bază perfectă pentru a explora zona lacului. Vila Monastero este una dintre atracțiile principale din zonă. Din Varenna ajungi ușor cu feribotul la Bellagio, numită „Perla lacului Como“, unde poți vizita Villa Serbelloni şi Villa Melzi. De asemenea poți vizita și alte locuri precum: Menaggio, Como, Nesso, Lenno.

Îți propun o vacanță pentru luna octombrie când vremea este plăcută, iar vizitatorii se mai răresc. Trei zile îți ajung să te plimbi prin zonă, să vezi diverse orășele și să te relaxezi. Dacă nu ai văzut Milano, poți petrece ultima noapte aici, mai ales că a doua zi zborul de întoarcere este foarte devreme. Mai multe despre transportul de la Milano Bergamo la Varenna găsești aici.

Detalii vacanță

Perioada călătoriei: 19-22 octombrie 2017

Zbor

Ruta: București – Milano Bergamo, operat de WizzAir
Preț: 17 euro de persoană, dus-întors

Alte zboruri:

6 – 9 octombrie | 24 euro REZERVĂ

12 – 15 octombrie | 29 euro REZERVĂ

26 – 29 octombrie | 17 euro REZERVĂ

 

REZERVĂ ZBOR
Cazare

Vila Bianca | apartament de 4 persoane; cotat cu 9.1 pe booking.com

Preț: 80 euro/persoană pentru 3 nopți REZERVĂ

Alte cazări:

Residenza Luigina | 127.5 euro/persoană (apartament de 4 persoane) REZERVĂ

Residenza Decimina | 120 euro/persoană (apartament studio de 4 persoane) REZERVĂ

Casa Mary Varenna | 105 euro/persoană (apartament de 4 persoane) REZERVĂ

 

REZERVĂ CAZARE
TOTAL

97 euro/persoană cu zbor și cazare

 

0
Zbor
0
Cazare
0
Total

Bine de știut

Aceasta este o propunere de vacanță de tipul DIY (do-it-yourself). Asta înseamnă că rezervările se fac pe cont propriu, folosind link-urile din acest articol. Îți recomand să faci rezervările cât mai  rapid posibil ca să beneficiezi de prețurile afișate.

În cazul în care  propunerea mea de vacanță nu este întocmai pe gustul tău, ai două variante:

  • Îți poti personaliza și configura vacanța după bunul plac folosind motorul de căutare de pe pagina „Inspirație“.

  • Poți apela la serviciile mele de „Consiliere” prin intermediul cărora te pot ajuta să-ți planifici vacanța de la zero.

Sharing is caring

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER