Tarom a lansat „Săptămâna preţurilor îndrăgostite” cu tarife speciale începând de la 99 euro pentru o mulțime de rute externe, așa că am configurat trei vacanțe tematice care să te inspire: Noaptea Muzeelor în Paris, Festivalul Muzical al Primăverii în Praga și Ziua Regelui în Amsterdam. Oferta companiei Tarom este valabilă până pe 2 februarie, iar perioada de călătorie este 14 februarie-15 iunie (mai puțin 02-15 aprilie). Mai multe detalii despre ofertă și alte destinații găsești aici.

Noaptea Muzeelor în Paris

muzeul louvre paris

Deși orașul este superb în orice anotimp, Parisul și primăvara sunt făcuți unul pentru celălalt, așa că noaptea muzeelor nu poate să fie decât un argument în plus pentru acest oraș-metaforă. Pe 19 mai, muzeele franceze își deschid larg porțile vizitatorilor, rămânând deschise până târziu în noapte. Organizat de Ministerul Culturii și Comunicării, evenimentul își propune să facă cultura mai accesibilă pentru toți. În această noapte specială poți vizita cele mai faimoase muzee din capitala franceză, cum ar fi Luvru, Musée d’Orsay sau Centre Pompidou. Accesul este gratuit. Mai multe detalii găsești aici.

Detalii vacanță

Perioada călătoriei: 18-21 mai 2018

Zbor

Ruta: București – Paris | zbor direct, operat de Tarom

Preț: 138 euro de persoană, dus-întors REZERVĂ

Festivalul Muzical al Primăverii în Praga

vedere praga

Primăvara este perioada cea mai potrivită pentru a vizita Praga: ziua te bucuri de vreme bună și de atracțiile orașului, iar seara de concertele Festivalului Primăverii. Desfășurându-se în perioada 12 mai – 3 iunie, festivalul adună marile orchestre ale lumii. Însuși Mozart spune cândva: „Orchestra mea este în Praga“. Mai multe despre festival poți afla aici. Printre obiectivele turistice cu care orașul se mândrește se numără: Piața Vechiului Oraș, Castelul Praga, Podul Carol, Catedrala Sf. Vitus, Piața Wenceslas, Casa care dansează.

Detalii vacanță

Perioada călătoriei: 18-21 mai 2018

Zbor

Ruta: București – Praga | zbor direct, operat de Tarom

Preț: 117 euro de persoană, dus-întors REZERVĂ

Ziua Regelui în Amsterdam

Ziua Regelui

Pe 27 aprilie, Amsterdamul se transformă într-o mare petrecere. Este ziua în care toți olandezii se îmbracă în portocaliu și ies pe străzi pentru a sărbători cu mare fast Ziua Regelui. Mai multe detalii despre eveniment poți găsi aici. Dacă te-ai săturat de petreceri, explorează puțin orașul. Îți recomand să nu ratezi: o vizită la Casa Anne Frank, o plimbare prin cartierul Jordaan, o plăcintă cu mere la Winkel 43, o croazieră cu barca pe canale, un prânz la Foodhallen, o vizită la Muzeul Van Gogh și o incursiune prin faimosul Cartier Roșu.

Detalii vacanță

Perioada călătoriei: 26-29 aprilie 2018

Zbor

Ruta: București – Amsterdam | zbor direct, operat de Tarom

Preț: 119 euro de persoană, dus-întors REZERVĂ

Bine de știut

Aceasta este o propunere de vacanță de tipul DIY (do-it-yourself). Asta înseamnă că rezervările se fac pe cont propriu, folosind link-urile din acest articol. Îți recomand să faci rezervările cât mai  rapid posibil ca să beneficiezi de prețurile afișate.

În cazul în care  propunerea mea de vacanță nu este întocmai pe gustul tău, ai două variante:

  • Îți poti personaliza și configura vacanța după bunul plac folosind motorul de căutare de pe pagina „Inspirație“.

  • Poți apela la serviciile mele de „Consiliere” prin intermediul cărora te pot ajuta să-ți planifici vacanța de la zero.

Sharing is caring

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER