Câteva cuvinte despre …

Amsterdam, cu 100 de kilometri de canale, 90 de insule, 1500 de poduri, este un oraș aparte, unul dintre cele mai frumoase din Europa. Bărcile înaintează ușor prin rețeaua de canale, bicicliștii cu flori colorate trec în fugă pe străzile pietruite, în timp ce turiștii rătăcesc prin oraș admirând casele minunate. Secolul de aur olandez a adus nu doar o perioadă înfloritoare pentru Amsterdam, ci și o abundență de lucrări artistice de excepție, care astăzi fac parte din capodoperele din muzeele Rijksmuseum și Van Gogh.

„Unii turiști cred că Amsterdam este un oraș al păcatului, dar în realitate este un oraș al libertății. Iar în libertate mulți oameni găsesc păcatul.“ (John Green)  

Amsterdam este cu siguranță un oraș care te fascinează. Sunt o mulțime de lucruri de văzut și de experimentat precum să te plimbi cu barca pe canale și să admiri clăridirile, să faci o vizită la Muzeele Van Gogh și Rijksmuseum, să mergi în Cartierul Roșu, să hoinărești prin cartierul Jordaan sau pur și simplu să te plimbi cu bicicleta prin oraș precum olandezii. Recomandarea mea personală este Casa Anna Frank, un loc plin de istorie și de suflet care nu te va lăsa indiferent.

Detalii vacanță

Perioada călătoriei: 23-26 noiembrie 2017

Zbor

Ruta: București – Amsterdam, operat de Tarom
Preț: 119 euro de persoană, dus-întors

 

REZERVĂ ZBOR
Cazare

XO Hotels Couture | cotat cu 8.7 pe booking.com

Preț: 187 euro/persoană pentru 3 nopți REZERVĂ

Alte cazări:

citizenM hotel Amsterdam | 198 euro/persoană REZERVĂ

Hotel Mr. Jordaan | 294.5 euro/persoană  REZERVĂ

 

REZERVĂ CAZARE
TOTAL

306 euro/persoană cu zbor și cazare

0
Zbor
0
Cazare
0
Total

Bine de știut

Aceasta este o propunere de vacanță de tipul DIY (do-it-yourself). Asta înseamnă că rezervările se fac pe cont propriu, folosind link-urile din acest articol. Îți recomand să faci rezervările cât mai  rapid posibil ca să beneficiezi de prețurile afișate.

În cazul în care  propunerea mea de vacanță nu este întocmai pe gustul tău, ai două variante:

  • Îți poti personaliza și configura vacanța după bunul plac folosind motorul de căutare de pe pagina „Inspirație“.

  • Poți apela la serviciile mele de „Consiliere” prin intermediul cărora te pot ajuta să-ți planifici vacanța de la zero.

Sharing is caring

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER