BINE AI VENIT!

Sunt Corina Fătu și sunt un călător de când mă știu.

În copilărie hoinăream cu imaginația doar răsfoind un atlas vechi și învârtind globul pământesc din sufrageria alor mei. Acum încerc să descopăr lumea pe bune, să recuperez acel timp de visare, să explorez posibilități infinite, să mă abandonez necunoscutului și să îmbrățișez mereu un alt stil de viață.

Călătorului nu-i este străină melancolia cu care părăsește un loc, dar nici însuflețirea cu care se îndreaptă către altul. De aici și numele blogului – Saudade, un cuvânt ce provine din limba portugheză, imposibil de tradus, dar care se referă la acel sentiment de nostalgie care ne este familiar fiecăruia dintre noi. Pentru că, în definitiv, călătorul este un nostalgic, un visător cu ochii deschiși; pentru locurile pe care le lasă în urmă și pentru cele pe care tânjește să le descopere.

Saudade este un proiect de suflet care își propune să îți arate lumea așa cum mi se dezvăluie în călătorii, să te inspire să pornești la drum, să îți ofere idei de călătorie și să te sprijine în planificarea vacanței.

Răsfoiește poveștile de călătorie din „Jurnal“ și pornește la drum alături de mine. Lasă-ți imaginația să zboare liberă, lasă-te purtat de nostalgia locurilor bătute la pas, trage cu urechea la sfaturile și recomandările despre diverse destinații vizitate.

Ți-e greu să alegi următoarea destinație unde să evadezi? Acesta este locul unde vei găsi idei de vacanță, dar și itinerarii inedite care să te inspire.

Saudade nu este doar un ghid de călătorie, este un ghid al sufletului de călător. Așa că deschide-ți inima și fii gata de drum!