CONSILIERE

Personalizarea vacanței. Planificare.

Primim des sfaturi despre unde să călătorim, ce să vedem și ce să facem în timpul liber. Să călătorești presupune și puțină muncă întrucât planificarea unei vacanțe nu-i chiar lucru ușor. Sunt aici pentru a te ajuta să găsești vacanța ideală, să o planifici în cele mai mici detalii și să ai parte de o experiență memorabilă.

Cum te pot ajuta?

Ce părere au alții

Vlad Tanase
„N-am să vorbesc despre Corina ca om pentru că aș fi subiectiv făcând asta. Am să îți spun însă câteva cuvinte despre pasiunea ei: călătoritul. Știu că toți avem pasiunea asta mai mult sau mai puțin. Până la urmă cui nu-i place să se plimbe?!? Dar crede-mă când îți spun că în cazul Corinei, acest hobby capătă valențe artistice. Spun asta pentru că am rămas uimit de gradul de detaliu pe care sfaturile și itinerariile pe care mi le-a recomandat le au. Pentru că nu îți spune doar ce să vizitezi și unde să mănânci, ci Corina îți spune și de ce să mergi în acele locații, îți dă detalii care deja te transpun acolo, ca și cum o parte din tine a fost deja. Par doar vorbe venind de la un prieten, dar crede-mă, nu sunt. Te las să te convingi singur.”
Vlad Tănase, sportiv
Daria Mircea
„Puțini oameni investesc atât de multă pasiune în organizarea unei călătorii, precum Corina. O vacanță organizată de ea este perfectă până la cel mai mic detaliu. Tot ceea ce trebuie să faci este să îi spui ce îți dorești și apoi să te pregătești pentru o călătorie peste așteptările tale. De la destinațiile locale până la cele exotice, de la vacanțe complet relaxante până la circuite pline de aventură, Corina mi-a demonstrat că nu sunt multe lucruri în domeniul acesta care să o pună în dificultate. Felicitări, Corina!”
Daria Mircea, arhitect
Iulian Dragan
„Îmi amintesc cu plăcere de vacanța în Edinburgh planificată de Corina până la cel mai mic detaliu. Itinerariul a fost cuprinzător și bine documentat, iar noi am avut o vacanță perfectă și memorabilă. Hotelul ales a fost bine localizat, cu vedere către castel, iar restaurantele sugerate pentru durata vacanței au servit mâncare tradițională delicioasă. O să apelez cu siguranță din nou la serviciile Corinei pentru următoarea escapadă!”
Iulian Drăgan, antreprenor
Alina Musatoiu

„Înainte de a pleca în vacanță spre Lisabona, i-am scris Corinei, care abia ce se întorsese de acolo. Am întrebat-o dacă mi-ar putea recomanda câteva muzee, restaurante și alte locuri care ar merita vizitate.

Credeam că o să primesc un răspuns scurt și rapid, fiindcă știu despre Corina că se implică în multe proiecte și că este ocupată. Am primit, în schimb, un mail cu o prezentare foarte faină, făcută chiar de ea. Conținea un PowerPoint simpatic și util, cu fotografii personale, explicații și detalii despre fiecare loc văzut de ea. Corina a înțeles exact ce anume îmi trebuia; s-a pus în locul meu, ca turist care venea pentru prima oara în Lisabona, și mi-a dat informațiile despre care știa că urmează să am nevoie.Recomandările ei mi-au fost de folos – am încercat diferite specialități din bucătăria portugheză, am găsit locuri speciale pe care nu le găsești menționate în ghidurile turistice, precum și ponturi legate de vreme, cazare și de tipul do’s and dont’s.”

Alina Mușatoiu, student
CONTACTEAZĂ-MĂ